INFOCOR – Aplicația Smart City pentru comuna Corbeanca

Dezvoltarea comunei noastre trebuie să se facă pe toate planurile, în strânsă legătura cu nevoile dumneavoastră și cu resursele existente sau posibil atrase.

În acest sens, trebuie să ne respectăm și ajutăm reciproc dar trebuie găsite soluții eficiente și rapide pentru toate situațiile, inclusiv pentru cei care nu doresc respectarea legii.

Dezvoltarea de tip SMART CITY pe care primăria Corbeanca și-o propune va permite un contact permanent cu locuitorii, vom putea răspunde în timp real solicitărilor dvs, vom putea lua deciziile cele mai potrivite având recomandările și sugestiile dumneavoastră și va eficientiza activitatea instituției.

Aplicația de tip SMART CITY pentru comunaCorbeanca se numește INFOCOR și o puteți descărca gratuit, atât în varianta de smartphone Android cât și în varianta iPhone.

Aplicația INFOCOR va include inițial două categorii de probleme pe care să le puteți raporta dumneavoastră, locuitorii comunei:

✅ Disciplina în construcții;

✅ Managementul deșeurilor;

Instalați pe telefon aplicația INFOCOR și puteți astfel raporta probleme legate de:

❗️lipsa panoului de identificare la construcțiile în curs,

❗️materiale depozitate în afara șantierului,

❗️lipsa semnalizării traficului deviat din cauza șantierului

❗️deșeuri depozitate necorespunzător,

❗️deșeuri care încurcă traficul precum și deșeuri periculoase.

📱Atașați imaginile făcute cu telefonul mobil și locația geografica va fi trimisă automat.

📎Sesizările ajung în platforma SMART CITY de unde sunt distribuite automat celor responsabili de problemă, care pot vedea detaliile pe telefon, prelua cazul și întreprinde acțiuni de rezolvare.

Vă rugăm instalați pe telefonul dumneavoastră aplicația INFOCOR, aplicația Smart City a comunei Corbeanca!

Împreună facem Corbeanca mai curată!😊