Ministerul Muncii și Solidarității Sociale a luat decizii care vizează flexibilitatea condițiilor de acces pe piața muncii din România pentru cetățenii ucraineni. ANOFM a elaborat un pliant în limba română, ucraineană și engleză ce conține atât informațiile necesare accesului cetățenilor ucraineni pe piața muncii în România cât și un cod QR cu datele de contact ale tuturor agenților județene, locale sau puncte de lucru.

http://www.primariacorbeanca.ro/wp-content/uploads/2022/03/Anunt-11.03.pdf

În data de 28 septembrie 2021, rata de incidență cumulată, pe o perioadă de 14 zile, la nivelul localității Corbeanca a fost de 6,42/1000 de locuitori. Ca urmare, a avut loc ședința extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Ilfov, în cadrul căreia a fost adoptată Hotărârea nr. 176 din 28.09.2021 privind măsurile dispuse pentru județul Ilfov, care intra în vigoare începând cu data de 29.09.2021 ora 10:00. Se dispun măsuri de restricție urmând a fi reevaluate în funcție de rata de incidență. Găsiți restricțiile impuse.

Hotărârea nr. 176 din 28.09.2021

Împreună cu DSP Ilfov vom organiza o acțiune de vaccinare împotriva COVID-19 pentru toți locuitorii comunei Corbeanca. Vă așteptăm joi, 08.07.2021, în intervalul orar 14:00-19:00, la After School Ostratu (vis-a-vis de intrarea în Paradisul Verde) pe toți cei care doriți să vă vaccinați. Menționăm că vor fi disponibile 3 tipuri de vaccin: Pfizer, Moderna și Johnson & Johnson.

http://www.primariacorbeanca.ro/wp-content/uploads/2021/07/ANUNT-VACCINARE.pdf

INFOCOR – Aplicația Smart City pentru comuna Corbeanca

Dezvoltarea comunei noastre trebuie să se facă pe toate planurile, în strânsă legătura cu nevoile dumneavoastră și cu resursele existente sau posibil atrase.

În acest sens, trebuie să ne respectăm și ajutăm reciproc dar trebuie găsite soluții eficiente și rapide pentru toate situațiile, inclusiv pentru cei care nu doresc respectarea legii.

Dezvoltarea de tip SMART CITY pe care primăria Corbeanca și-o propune va permite un contact permanent cu locuitorii, vom putea răspunde în timp real solicitărilor dvs, vom putea lua deciziile cele mai potrivite având recomandările și sugestiile dumneavoastră și va eficientiza activitatea instituției.

Aplicația de tip SMART CITY pentru comunaCorbeanca se numește INFOCOR și o puteți descărca gratuit, atât în varianta de smartphone Android cât și în varianta iPhone.

Aplicația INFOCOR va include inițial două categorii de probleme pe care să le puteți raporta dumneavoastră, locuitorii comunei:

✅ Disciplina în construcții;

✅ Managementul deșeurilor;

Instalați pe telefon aplicația INFOCOR și puteți astfel raporta probleme legate de:

❗️lipsa panoului de identificare la construcțiile în curs,

❗️materiale depozitate în afara șantierului,

❗️lipsa semnalizării traficului deviat din cauza șantierului

❗️deșeuri depozitate necorespunzător,

❗️deșeuri care încurcă traficul precum și deșeuri periculoase.

📱Atașați imaginile făcute cu telefonul mobil și locația geografica va fi trimisă automat.

📎Sesizările ajung în platforma SMART CITY de unde sunt distribuite automat celor responsabili de problemă, care pot vedea detaliile pe telefon, prelua cazul și întreprinde acțiuni de rezolvare.

Vă rugăm instalați pe telefonul dumneavoastră aplicația INFOCOR, aplicația Smart City a comunei Corbeanca!

Împreună facem Corbeanca mai curată!😊